Rekvalifikační barmanský kurz a jeho uplatnění v gastronomii. – Bc. Martina Roháčková
Bc. Martina Roháčková
Bakalářská práce
Rekvalifikační barmanský kurz a jeho uplatnění v gastronomii.
Retraining bartending course and its application in gastronomy.
Anotace:
V bakalářské práci se zaměřuji na rekvalifikační kurzy, především pak na barmanský. Snažím se objasnit, k čemu slouží a s kým spolupracují instituce poskytující tyto služby. Podávám nástin žádostí o aprobaci, schvalovací systémy a zákon, jímž se řídí. Dále pak popisuji, pro koho jsou kurzy určeny. Ukazuji možnosti uplatnění absolventů rekvalifikačních barmanských kurzů. Popisuji vlastní průběh rekvalifikačního …víceAbstract:
The thesis is focused on retraining courses, especially the bartender ones. I try to clarify what is and who cooperate with the institutions providing such services. I give the outline of applications for approbation, approval systems and the law governing. Furthermore, I describe, who the courses are designed for. I indicate labor market possibilities for graduates of retraining bartender courses …víceKlíčová slova
Rekvalifikace rekvalifikační kurz bar barman barová šestka míchané nápoje – rozdělení pravidla přípravy míšených nápojů možnost zaměstnání v gastronomických zařízeních barmanské pomůcky provoz baru. The retraining retraining course the bar bartender Six bar mixed drinks – classification preparation of rules for mixed drinks opportunities for employment in gastronomic facilities bartending tools bar management.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2011
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/ccjmh/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 19. 5. 2011
- Vedoucí: PhDr. Zdeňka Endlicherová
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování
Práce na příbuzné téma
-
Employment opportunities for graduates - analysis of employment opportunities for graduates of FEM at CULS
Monika Vršecká -
Alternatívne možnosti podnikov v gastronomickej oblasti počas pandémie COVID-19
Alexandra Šipekiová -
Analýza podavania kávových nápojov na základe espressa vo vybraných gastronomických prevádzkach v meste Levice
Alena Luptáková -
Voda z vodovodu v gastronomických prevádzkach
Kristína Bednárová -
Využitie technologických zariadení na úpravu vody v gastronomických prevádzkach
Kristína Bednárová -
Srovnání stavu nezaměstnanosti v České republice a v zahraničí, vývoj nezaměstnanosti u absolventů SOŠ a SOU.
Hana Ležáková -
Práce s lidmi v podniku v procesu propouštění
Barbora Vápová -
Pracovní uplatnění osob se zdravotním postižením: situace v Olomouckém kraji v letech 2019 až 2021
Zuzana SMOLOVÁ