Systémy senzorického hodnocení vín. – Mgr. Andrea Kuchyňková
Mgr. Andrea Kuchyňková
Bakalářská práce
Systémy senzorického hodnocení vín.
Systems for sensory evaluation of wines
Anotace:
Bakalářská práce byla řešena v akademickém roce 2019/2020 na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů Zahradnické fakulty Mendelovy univerzity v Brně. Práce se zaměřuje na aktuálně i historicky používané systémy senzorického hodnocení vín. Pojednává o principech a metodách senzorické analýzy poživatin, které nadále uplatňuje při srovnávání posuzování kvality vín a jejich organoleptických …víceAbstract:
The bachelor‘s thesis has been solved during the academic year 2019/2020 at Post-Harvest Technology of Horticultural Products at Faculty of Horticulture, Mendel University in Brno. The text is focused on systems for sensory analysis of wines used currently and historically. It is concerned about principles and methods of sensory analysis which are applied for a comparison of evaluation quality of wines …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 8. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství
Práce na příbuzné téma
-
Applicability of multivariate methods for evaluating and mapping potentially toxic elements spatial distribution in soils
Ndiye Michael Kebonye -
Mobilní a webová aplikace pro střelecké soutěže
Vít ŘEHÁK -
Aplikace pro evidenci výsledků soutěže RoboGames
Petr Kříž -
Theory and Practice of a Translation of a Technical Text from the Field of Sensory Analysis of Wine
Marie Chmelinová -
Senzorické deskriptory francouzských vín na českém trhu: pohled českých konzumentů a odborníků vína
Barbora Bubeníková -
Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín
Samuel Lazor -
Senzorické deskriptory francouzských vín na českém trhu: pohled českých konzumentů a odborníků vína
Barbora Bubeníková -
Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín
Samuel Lazor