Mgr. Andrea Kuchyňková

Bakalářská práce

Systémy senzorického hodnocení vín.

Systems for sensory evaluation of wines
Anotace:
Bakalářská práce byla řešena v akademickém roce 2019/2020 na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů Zahradnické fakulty Mendelovy univerzity v Brně. Práce se zaměřuje na aktuálně i historicky používané systémy senzorického hodnocení vín. Pojednává o principech a metodách senzorické analýzy poživatin, které nadále uplatňuje při srovnávání posuzování kvality vín a jejich organoleptických …více
Abstract:
The bachelor‘s thesis has been solved during the academic year 2019/2020 at Post-Harvest Technology of Horticultural Products at Faculty of Horticulture, Mendel University in Brno. The text is focused on systems for sensory analysis of wines used currently and historically. It is concerned about principles and methods of sensory analysis which are applied for a comparison of evaluation quality of wines …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 8. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Ing. Josef Balík, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta