Vojtěch Sečkař

Bachelor's thesis

Aktuální problematika zpracování drobů do masných výrobků na tuzemském a světovém trhu

Current issue of using offal in meat products in the Czech Republic and worldwide market
Anotácia:
Tato bakalářská práce se zabývá aktuální problematikou zpracování drobů do masných výrobků jak na českém, tak i na světovém trhu. Droby jsou získávány při jatečné úpravě těla hospodářských zvířat a vyrábí se z nich různé pokrmy či masné výrobky. Jejich spotřeba pro lidskou výživu však dlouhodobě klesá, což má poté vliv na udržitelnost masného průmyslu. Kvůli sníženému zájmu trhu o méně populární droby …viac
Abstract:
This bachelor's thesis deals with the current issue of processing offal into meat products both on the Czech and world market. Offal is obtained from the carcass of live-stock and is used to produce various dishes or meat products. However, their use for human consumption has been declining in the long term, which then affects the sustainability of the meat industry. Due to less market demand in unpopular …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2024
  • Vedúci: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Oponent: Lukáš Dvořák, Ing.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta