Bc. Radek Chalupa

Diplomová práce

Vliv pandemie COVID-19 na systém poskytování gastronomických služeb

Impact of COVID-19 pandemic on the system of providing gastronomic services
Anotace:
Procesní řízení v oblasti gastronomie, popis rozdílů v procesním řízení v gastronomické části sportovního eventu v období před vypuknutím pandemie nemoci COVID 19 (Světový pohár v alpském lyžování žen Jasná 2016) a během pandemie nemoci COVID 19 (Světový pohár v alpském lyžování žen Jasná 2021).
Abstract:
Process management in gastronomy, description of differences in process management in the gastronomic part of a sporting event in the period before the outbreak of the COVID 19 disease pandemic (Women's Alpine Skiing World Cup Jasná 2016) and during the COVID 19 disease pandemic (Women's Alpine Skiing World Cup Jasná 2021).
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 6. 2023
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/nnlcq/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 13. 9. 2023
  • Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.