Podnikatelský plán pro založení restaurace s rychlým občerstvením – Hermann Salzer
Hermann Salzer
Diplomová práce
Podnikatelský plán pro založení restaurace s rychlým občerstvením
Fast food restaurant business plan
Anotace:
Předmětem této diplomové práce je sestavení vzorového podnikatelského plánu pro založení restaurace rychlého občerstvení. První část diplomové práce je věnována teoretickému popisu tvorby podnikatelských plánů, na kterou dále navazuje popis současných trendů v gastronomii a analýza trhu fastfood restaurací v ČR. Praktická část se pak zabývá tvorbou konkrétního podnikatelského plánu na otevření restaurace …víceAbstract:
The object of this thesis is to build a model business plan to establish a fast food restaurant. The first part of thesis is focused on a theoretical description of business plan creation, which is followed by the current trends in gastronomy and analysis of the fast food market in the Czech republic. The practical part is about creating a concrete business plan - opening fast food restaurant in city …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 6. 2012
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/62020
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 18. 9. 2013
- Vedoucí: Jana Müllerová
- Oponent: Blanka Habrmanová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/62020
Vysoká škola ekonomická v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Business Plan of a New Gastronomic Company
Bettina Asztalos -
Business plan
Luis Antonio Angeles Pérez -
Company Business Plan
Maria Ageenko -
Business plan
Zuzana Vdovjaková -
Business Plan for Café-bar "Ave"
Khashimzhan Arziyev -
Business Plan – Dental ordination Angel Smile
Stanislava Kozlova -
Podnikatelský plán - Restaurace ve stylu francouzské crêperie
Klára Němcová -
Business plan - healthy food restaurant
Gasan Gasanov