Zásady tvorby podnikatelského plánu – Michal Janata
Michal Janata
Bakalářská práce
Zásady tvorby podnikatelského plánu
Principles of Creating a New Venture Business Plan
Anotace:
Obsahem této bakalářské práce je vypracování reálného a objektivního podnikatelského plánu, který je zaměřen na restauraci v okrese Nymburk. Práce je rozdělena na dva logicky oddělené celky. První část práce je zaměřena na teoretickou část. Zde jsou vymezeny základní pojmy, které jsou spjaty s tímto tématem a vysvětlena základní východiska a teoretické přístupy a postupy k sestavení plánu. Ve druhé …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 8. 2019
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eB11652
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 9. 2019
- Vedoucí: Ing. Eva Hamplová, Ph.D.
- Oponent: Ing. Jaroslav Kovárník, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 16. 9. 2019 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec KrálovéUniverzita Hradec Králové
Fakulta informatiky a managementuBakalářský studijní program / obor:
Systémové inženýrství a informatika / Informační management
Práce na příbuzné téma
-
Business plan
Luis Antonio Angeles Pérez -
Business plan
Zuzana Vdovjaková -
Business Plan for Café-bar "Ave"
Khashimzhan Arziyev -
Business Plan of a New Gastronomic Company
Bettina Asztalos -
Business Plan – Dental ordination Angel Smile
Stanislava Kozlova -
Business plan: "Memories" Photo Studio
Egor Abakumov -
Business plan pro výrobu a prodej rybářského
Antonin Pleskač -
Company Business Plan
Michal Turčan
Název
Vložil
Vloženo
Práva