Ověření pravosti jednotlivých skupin olivových olejů a sledovaní vybraných změn během skladování – Erika Kučerová
Erika Kučerová
Bachelor's thesis
Ověření pravosti jednotlivých skupin olivových olejů a sledovaní vybraných změn během skladování
Authentication of Selected Olive Oil Groups and Monitoring of Selected Changes During Storage
Abstract:
Tato studie byla provedena s hlavním cílem, a to ověřit pravost a sledovat vybrané změny u vzorků extra panenských olivových olejů, které pocházely z obchodních řetězců v České republice, a to po dobu šesti měsíců za normálních podmínek (především domácích podmínek) skladování při pokojové teplotě (20 ? 2 ° C). Kromě toho, jeden ze vzorků byl vystaven světelnému záření. Ze získaných výsledků vychází …moreAbstract:
The present study was undertaken with the primary objective to evaluate the legitimacy and selected alterations of extra virgin olive oil samples obtained from the Czech market place during a 6 months storage period, simulating simple real times to rage conditions (mainly domestic conditions) at ambient temperature (20?2 °C). Moreover, a supplemen-tary objective of the current study was to investigate …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 5. 2017
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Richardos Nikolaos Salek, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KUČEROVÁ, Erika. \textit{Ověření pravosti jednotlivých skupin olivových olejů a sledovaní vybraných změn během skladování}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2017. Available from: https://theses.cz/id/1s5y8s/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Kučerová, Erika. Ověření pravosti jednotlivých skupin olivových olejů a sledovaní vybraných změn během skladování. Zlín, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies
Theses on a related topic
-
Nenasycené mastné kyseliny ve výživě člověka
Petra Šenkýřová -
Vliv stárnutí oleje na jeho sklon k samovznícení
Radka Kopřivová