Ověření pravosti jednotlivých skupin olivových olejů a sledovaní vybraných změn během skladování – Erika Kučerová
Erika Kučerová
Bachelor's thesis
Ověření pravosti jednotlivých skupin olivových olejů a sledovaní vybraných změn během skladování
Authentication of Selected Olive Oil Groups and Monitoring of Selected Changes During Storage
Anotácia:
Tato studie byla provedena s hlavním cílem, a to ověřit pravost a sledovat vybrané změny u vzorků extra panenských olivových olejů, které pocházely z obchodních řetězců v České republice, a to po dobu šesti měsíců za normálních podmínek (především domácích podmínek) skladování při pokojové teplotě (20 ? 2 ° C). Kromě toho, jeden ze vzorků byl vystaven světelnému záření. Ze získaných výsledků vychází …viacAbstract:
The present study was undertaken with the primary objective to evaluate the legitimacy and selected alterations of extra virgin olive oil samples obtained from the Czech market place during a 6 months storage period, simulating simple real times to rage conditions (mainly domestic conditions) at ambient temperature (20?2 °C). Moreover, a supplemen-tary objective of the current study was to investigate …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KUČEROVÁ, Erika. \textit{Ověření pravosti jednotlivých skupin olivových olejů a sledovaní vybraných změn během skladování}. Online. Bakalárska práca. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Faculty of Technology. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/1s5y8s/.
Jak správně citovat práci
Kučerová, Erika. Ověření pravosti jednotlivých skupin olivových olejů a sledovaní vybraných změn během skladování. Zlín, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies
Práce na příbuzné téma
-
Nenasycené mastné kyseliny ve výživě člověka
Petra Šenkýřová -
Vliv stárnutí oleje na jeho sklon k samovznícení
Radka Kopřivová