Možnosti využití historických receptur v současné zdravé výživě – Ing. Miloslava Kabelková
Ing. Miloslava Kabelková
Master's thesis
Možnosti využití historických receptur v současné zdravé výživě
The Possibilities of the Using Historical Recipes in Current Healthy Diet
Anotácia:
Tato diplomová práce pojednává o Možnostech využití historických receptur v současné zdravé výživě. Objektem zájmu je česká gastronomie. Hypotézou je, že i české receptury mohou být využity ve zdravém stravování a cílem této práce je tuto hypotézu potvrdit. Diplomová práce má tři kapitoly. První část pojednává o základních pojmech pro porozumnění problematice zdravé výživy a o historických souvislostech …viacAbstract:
This master´s dissertation discusses The Possibilities of the Using Historical Recipes in Current Healthy Diet. The object of interest is Czech cuisine. The hypothesis is that even Czech recipes can be used in healthy diet and goals is to confirm this hypothesis. It has three chapters. The first part discusses the basic concepts for the understanding of a healthy diet and historical contexts of Czech …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 11. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/11363/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 22. 1. 2014
- Vedúci: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KABELKOVÁ, Miloslava. \textit{Možnosti využití historických receptur v současné zdravé výživě}. Online. Diplomová práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/1ud14r/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / odbor:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Práce na příbuzné téma
-
Finanční analýza společnosti Puma Czech Republic s.r.o.
Uladzislau Piatakhin -
A Comparison of Gun Control Debates in the Czech Republic, Israel and the USA
Alexandra Troush -
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci společnosti O2 Czech Republic, a. s.
Veronika Jelínková -
Finanční analýza společnosti CGI IT Czech Republic s.r.o.
Ilya Ermolaev -
A Comparsion of the Impact of Experiental Intervention on Subjective Perceptions of Health between University Students in the Czech Republic and the United States of America
Jana Stará -
Historie rámcových vzdělávacích programů, vznik a tvorba školního vzdělávacího programu nového studijního oboru gastronomie
Karel Netopil -
Historie a současnost regionální gastronomie v Mostě
Lukáš Mařík -
Slavné osobnosti v dějinách gastronomie
Václava Horváthová