Ing. Miloslava Kabelková

Master's thesis

Možnosti využití historických receptur v současné zdravé výživě

The Possibilities of the Using Historical Recipes in Current Healthy Diet
Anotácia:
Tato diplomová práce pojednává o Možnostech využití historických receptur v současné zdravé výživě. Objektem zájmu je česká gastronomie. Hypotézou je, že i české receptury mohou být využity ve zdravém stravování a cílem této práce je tuto hypotézu potvrdit. Diplomová práce má tři kapitoly. První část pojednává o základních pojmech pro porozumnění problematice zdravé výživy a o historických souvislostech …viac
Abstract:
This master´s dissertation discusses The Possibilities of the Using Historical Recipes in Current Healthy Diet. The object of interest is Czech cuisine. The hypothesis is that even Czech recipes can be used in healthy diet and goals is to confirm this hypothesis. It has three chapters. The first part discusses the basic concepts for the understanding of a healthy diet and historical contexts of Czech …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 11. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 22. 1. 2014
  • Vedúci: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze