Monika BENEDIKTOVÁ

Bakalářská práce

Strava obyvatel dolního Chodska o svátečních příležitostech v minulosti a přítomnosti

The Diet of lower Chod Area Residents during Feasts in Past and Presence
Anotace:
Bakalářská práce se věnuje stravě dolních Chodů při svátečních příležitostech. Práce je rozdělena do několika částí. První část se zabývá jídlem a antropologií jídla. Ve druhé části je popis stravy při svátcích na Chodsku. Ve třetí části je předběžné zjištění toho, jak dolní Chodové slaví svátky ve spojitosti s jídlem dnes.
Abstract:
The Bechelor thesis deal with diet of lower Chod area residents during feast occasions. This work is dividend into three parts. The first part is about food and antropology of food. In the second part we can find description of diet during feast in Chod area. In the third part is preparative research of food and celebration of lower Chod area residents at present.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2016
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2016
  • Vedoucí: PhDr. Tereza Šlehoferová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

BENEDIKTOVÁ, Monika. Strava obyvatel dolního Chodska o svátečních příležitostech v minulosti a přítomnosti. Plzeň, 2016. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta filozofická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta filozofická
Vázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/