Použití rozdílných solících a barvících směsí a jejich vliv na stabilitu barvy masných výrobků – Iva NOSKOVÁ
Iva NOSKOVÁ
Bakalářská práce
Použití rozdílných solících a barvících směsí a jejich vliv na stabilitu barvy masných výrobků
Colouring and salting of meat products - influence in colour-stability
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 11. 2013
Zveřejnit od: 30. 11. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NOSKOVÁ, Iva. \textit{Použití rozdílných solících a barvících směsí a jejich vliv na stabilitu barvy masných výrobků}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/1uzbxx/.
Jak správně citovat práci
NOSKOVÁ, Iva. Použití rozdílných solících a barvících směsí a jejich vliv na stabilitu barvy masných výrobků. Č. Bud., 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 30.11.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 30. 11. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství / Agropodnikání
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva