Bc. Kristýna Šteffelová

Diplomová práce

Role food stylingu v současných stravovacích návycích

The role of food styling in current eating habits
Anotace:
Diplomová práce pojednává o současných stravovacích návycích a jejích negativních vlivech, jakými jsou fast food, jídlo jako prožitek a přibližuje tzv. comfort food. Dále podává ucelený výklad o tom, jak výživa může pomoci zlepšit zdraví a bojovat proti nemocem, jako je obezita. V neposlední řadě přibližuje nové vědní disciplíny, jimiž jsou neurogastronomie a gastrofyzika, které poodkrývají, co a z …více
Abstract:
The diploma thesis discusses current eating habits and their negative influences such as fast food, food as an experience and describes comfort food. It also gives a comprehensive interpretation of how nutrition can help improve health and combat diseases such as obesity. Last but not least, it brings to mind the new scientific disciplines of Neurogastronomy and Gastrophysics, which reveal what and …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 6. 2021
  • Vedoucí: Ing. Pavel Rosenlacher
  • Oponent: Mgr. Michal Tomčík, PhD.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola finanční a správní

Vysoká škola finanční a správní

Magisterský studijní program / obor:
Marketingová komunikace / Marketingová komunikace