Spotřebitelské vnímání kvality potravin – Anežka Kühnová
Anežka Kühnová
Bakalářská práce
Spotřebitelské vnímání kvality potravin
Consumer perception of food quality
Anotace:
Cílem práce je identifikace atributů spotřebitelské (subjektivní) kvality potravin a následné stanovení důležitosti kvalitativních parametrů u vybrané produktové kategorie. Vybranou produktovou kategorií jsou jogurty. První část teoretické práce je zaměřena na vymezení hlavních principů marketingového pojetí. Do této kategorie spadá proces marketingového řízení a cílený marketing. Ve druhé části teoretické …víceAbstract:
The purpose of this thesis work is to identify attributes of food quality by consumers and determine the importance of quality factors for yoghurts, which is the selected food category for the purposes of this paper. The first part focuses on the identification of main principles of the marketing approach. This includes the process of marketing management and addressable marketing. The second part …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 3. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Lucie Vokáčová
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa
Práce na příbuzné téma
-
Reducing food losses and wastes in the cereal sector: an option for strengthening global food security
Adam Tomka -
Waste of food by consumers in gastronomic establishments
Karla Procházková -
Faktory ovlivňující spotřebitele při nákupu potravin (případ okázalých potravin a potravin běžné spotřeby)
Pavel Kamarýt -
Současné trendy v produkci a spotřebě potravin a jejich vliv na trvale udržitelný rozvoj
Lucie Slaníková -
Prevence plýtvání potravin v domácnostech a restauracích z globálního a českého hlediska
Marie ŠARVAŠOVÁ -
Prodej a spotřeba potravin prostřednictvím farmářských trhů
Dominika Vokáčová -
Mezera mezi záměrem a chováním u etického nákupu potravin
Petra Cendelínová -
Statistická analýza ve výživě a spotřebě potravin lidí v České republice
Denisa Jiroutová
Název
Vložil
Vloženo
Práva