Anežka Kühnová
Bachelor's thesis
Spotřebitelské vnímání kvality potravin
Consumer perception of food quality
Abstract:
Cílem práce je identifikace atributů spotřebitelské (subjektivní) kvality potravin a následné stanovení důležitosti kvalitativních parametrů u vybrané produktové kategorie. Vybranou produktovou kategorií jsou jogurty. První část teoretické práce je zaměřena na vymezení hlavních principů marketingového pojetí. Do této kategorie spadá proces marketingového řízení a cílený marketing. Ve druhé části teoretické …moreAbstract:
The purpose of this thesis work is to identify attributes of food quality by consumers and determine the importance of quality factors for yoghurts, which is the selected food category for the purposes of this paper. The first part focuses on the identification of main principles of the marketing approach. This includes the process of marketing management and addressable marketing. The second part …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 3. 2021
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Lucie Vokáčová
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementBachelor programme / field:
Economics Policy and Administration / Business and Administration
Theses on a related topic
-
Reducing food losses and wastes in the cereal sector: an option for strengthening global food security
Adam Tomka -
Waste of food by consumers in gastronomic establishments
Karla Procházková -
Faktory ovlivňující spotřebitele při nákupu potravin (případ okázalých potravin a potravin běžné spotřeby)
Pavel Kamarýt -
Současné trendy v produkci a spotřebě potravin a jejich vliv na trvale udržitelný rozvoj
Lucie Slaníková -
Prevence plýtvání potravin v domácnostech a restauracích z globálního a českého hlediska
Marie ŠARVAŠOVÁ -
Prodej a spotřeba potravin prostřednictvím farmářských trhů
Dominika Vokáčová -
Mezera mezi záměrem a chováním u etického nákupu potravin
Petra Cendelínová -
Spotřebitelské chování zaměřené na oblast etického nakupování a zodpovědné spotřeby potravin v rámci obchodního konceptu fair trade v České republice
Tereza Bakajová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights