Bc. Veronika Přepechalová

Master's thesis

Kvalita pečiva z netradičních bezlepkových surovin

Quality of bread prepared from marginal gluten-free flours
Abstract:
Diplomová práce se zabývá zhodnocením kvality bezlepkového pečiva, a to vlivem kombinace různých tradičních i netradičních druhů mouk včetně jejich kombinace s kypřicími složkami. Uvedeny jsou i pravděpodobné vlivy přídavku dalších surovin do recepturního složení. V teoretické části jsou zahrnuty informace týkající se využívání základních, ale také marginálních/netradičních druhů surovin pro výrobu …more
Abstract:
The diploma thesis is focused on the evaluation of some gluten free products (bread/rolls) which are affected by different combination of common and marginal or unusual types of flours together with dried yeast, sourdough and baking powder. The potential affection of the quality of gluten-free products by another raw materials was also described. In the theoretical parts, there are involved information …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2020

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Přepechalová, Veronika. Kvalita pečiva z netradičních bezlepkových surovin. Zlín, 2020. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe