Vendula Svobodová

Bachelor's thesis

Vliv způsobu mrazení na kvalitu vepřového masa

Impact of freezing on the quality of meat
Abstract:
Tato bakalářská práce je zaměřena na ověření metodiky pro určování kvality masa v závislosti na způsobu jeho mrazení, zejména na vaznost, barvu a texturu. V první části práce jsou shrnuty poznatky o stavbě masa a jeho chemickém složení, dále pak o jeho senzorických a technologických vlastnostech, jako je barva, textura a vaznost, neboť tyto vlastnosti jsou sledovanými v praktické části této práce. …more
Abstract:
This bachelor thesis is focused on verification of methodology for determination of meat quality in dependence on its freezing, especially on binding, color and texture. The first part of the thesis summarizes the knowledge about the construction of the meat and its chemical composition, as well as its sensory and technological properties, such as color, texture and viscosity, as these properties are …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 4. 2019

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. Jaroslav Čítek, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů

Czech University of Life Sciences Prague

Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources

Bachelor programme / field:
Animal Science / Animal Science

 
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Theses 1zf7t5 1zf7t5/2
17/4/2019
Folders
Files
Mach, J.
17/4/2019
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.