Ing. Martina Líbalová

Bakalářská práce

Ověřování kvality ovocných šťáv a možnosti odhalování jejich falšování

Confirmation of fruit juices quality and possibilities of detection of adulteration
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá charakteristikou ovocných šťáv, jejich falšováním a jsou zde popsány metody napomáhající k ověřování kvality těchto produktů. Pro praktické účely práce byl proveden experiment a to prostřednictvím pěti vybraných parametrů, pomocí kterých lze snadno ověřit kvalitu ovocných šťáv. V rámci experimentu bylo vybráno dvanáct reprezentativních vzorků ovocných džusů běžně dostupných …více
Abstract:
This thesis is aimed on the characteristics of fruit juices and their adulteration. The methods for confirmation of the quality of these products are described there. For practical purposes of my thesis, an experiment was carried out using the five selected parameters. They can confirm the quality of fruit juices easily. Twelve representative samples of fruit juices from trade network were selected …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 7. 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 9. 2010
  • Vedoucí: Ing. Blanka Švecová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Líbalová, Martina. Ověřování kvality ovocných šťáv a možnosti odhalování jejich falšování. Pardubice, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

Univerzita Pardubice

Fakulta chemicko-technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin