GASTRONÓMIA VÍNA A SOMELIÉRSTVO – Katarína Tomíková
Katarína Tomíková
Bakalářská práce
GASTRONÓMIA VÍNA A SOMELIÉRSTVO
Anotace:
Bakalárska práca Gastronómia vína a someliérstvo sa v teoretickej časti zaoberá históriou vývoja a významu gastronómie vína, ktoré sprevádza človeka už od nepamäti z dôb ranného stredoveku, a jeho nutričnými a senzorickými vlastnosťami. Cieľ bakalárskej práce je zameraný na vytvorenie analýzy vzťahu vína a pokrmov vhodných na slávnostné akcie na rôznej úrovni a na základe dotazníkovej akcie a odpovedí …víceAbstract:
Bachelor thesis of Gastronomy and wine Sommelier Proficiency in the theoretical part deals with the history of the development and importance of gastronomy wine that accompanied man since time immemorial periods of the early Middle Ages, and his nutrition and sensory properties. The goal of Bachelor work is focused on creating a relationship analysis of wine and food suitable for formal events at different …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 10. 2015
Identifikátor:
http://theses.cz/id/21937d/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 6. 2015
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Současné trendy ve výrobě a konzumaci vín v ČR a ve světě
Dominika Melicharová -
Identifikace frakcí obilných otrub a vliv jejich složení na nutriční a senzorické vlastnosti pekařských výrobků
Marie Kubů -
Vliv pozůstatků dlouhé mohyly na vlastnosti půd a na růst a výživu současných plodin na Podřipsku
Michaela Procházková -
Pozůstatky dlouhých eneolitických mohyl ovlivňují vlastnosti současných půd, růst a výživu plodin
Jitka Wallererová -
Vliv nutričně významných látek na vybrané senzorické vlastnosti mléčných výrobků
Kristina HRADILOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva