Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
grape-wineKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití třapin v technologii vín révy vinné
(Tereza Helmová)2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yghoqg// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Import révového vína z Moldávie do České republiky
(Natálie Gospodinova)2017, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//z8fiam// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Práce na příbuzné téma
Analytické metody použité při odhalování identity vína
(Martina Franzeová)2016, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//wqbc6q// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Znojemsko, jeho integrovaná produkce a bioprodukce révy vinné
(Jiřina Čurdová)2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//v7hduv// | Zemědělská specializace / Agroekologie | Práce na příbuzné téma
Analytické a senzorické možnosti kontroly falšování pravosti révového vína
(Kamil Rozek)2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yitvj1// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Využití třapin v technologii vín révy vinné
(Albert Vyoral)2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//nk8sz6// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Vliv malolaktické fermentace na antioxidační aktivitu vína
(Jana HANÁKOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hbbe5g// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Technologické zákroky ovlivňující biochemické změny révového vína
(Luděk SVOBODA)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yy5802// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Antioxidační kapacita hroznového vína
(Eva KÝVALOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zaxfwu// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Technologické zákroky zamezující biochemickým změnám révového vína během skladování
(Luděk SVOBODA)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//u75358// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma