Segmentace na trhu bezlepkových potravin – Tereza Fendrychová
Tereza Fendrychová
Bakalářská práce
Segmentace na trhu bezlepkových potravin
Gluten-free Food Market Segmentation
Anotace:
Tato bakalářská práce má za cíl segmentaci trhu bezlepkových potravin v České republice. V první (teoretické) části práce bude představena tématika týkající se nákupního chování spotřebitelů a segmentace trhu. Dále se bude zaměřovat na samotné onemocnění, jeho historii, projevy, popis lepku a jeho výskytu, přiblížení výrobců bezlepkových potravin na domácím i zahraničním trhu, značení těchto potravin …víceAbstract:
The thesis aims to describe the market segmentation of gluten-free products in the Czech Republic. The theoretical part of the thesis introduces topics related to consumer behavior and market segmentation. A brief description of the disease, its history, manifestations, description of gluten and its occurrence, gluten-free producers in the domestic and foreign markets, gluten-free product labeling …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 12. 2021
Identifikátor:
https://vskp.vse.cz/eid/85043
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 17. 1. 2022
- Vedoucí: Tomáš Sadílek
- Oponent: Jitka Volfová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/85043
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod
Práce na příbuzné téma
-
Segmentace trhu bezlepkových protravin
Anna Gruberová -
Potraviny pro zvláštní výživu-potraviny pro osoby s nesnášenlivostí lepku
Petra Klusová -
Srovnání náročnosti nákupního procesu a dostupnosti běžných potravin proti potravinám bezlepkovým
Martina Štěpařová -
Bezlepkové potraviny jako součást alternativních směrů výživy
Petra Marášková -
Vyhodnocení dostupnosti základních potravin pro osoby s poruchami stravování (celiakie)
Katarína Petrášková -
Bezpečnostní rizika celozrnných bezlepkových potravin se zaměřením na výskyt tropanových alkaloidů
Radka VRZALOVÁ -
Nutriční hodnocení přirozeně bezlepkových potravin ve stravě celiaka
Alexandra KOČANOVÁ -
Potraviny pro zvláštní výživu
Tereza Smětalová