Jiří Jirsa

Bachelor's thesis

Analýza vlivu sociálních sítí na spotřebitelské chování v oblasti fastfoodů

Analysis of the Influence of Social Networks on Fast Food Consumer Behaviour
Abstract:
Tato bakalářská práce s názvem Analýza vlivu sociálních sítí na spotřebitelské chování v oblasti fastfoodů je zaměřena na problematiku využívání sociálních sítí jako marketingového nástroje z pohledu dnešní digitální doby. Práce je zaměřena na problematiku jak fastfoodové řetězce využívají své sociální sítě v ovlivňování spotřebitelského chování. Metodou online sběru dotazníkových dat neboli CAWI metodou …more
Abstract:
This bachelor thesis entitled Analysis of the influence of social networks on consumer behaviour in the fastfood industry focuses on the issue of the use of social networks as a marketing tool from the perspective of today's digital age. The thesis focuses on the issue of how fastfood chains use their social networks in influencing consumer behaviour. The method of online questionnaire data collection …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 5. 2024

Thesis defence

  • Date of defence: 4. 6. 2024
  • Supervisor: Jiří Lošťák
  • Reader: Hana Jurášková

Citation record

Full text of thesis

Accessibility: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: VŠB – Technická univerzita Ostrava