Hodnocení kvality gastronomických služeb – Michaela Kosová
Michaela Kosová
Diplomová práce
Hodnocení kvality gastronomických služeb
Gastronomic services quality evaluation
Anotace:
Diplomová práce se zabývá způsoby hodnocení kvality gastronomických služeb. V teoretické části charakterizuje oblast gastronomie, její specifika a přehled právních předpisů souvisejících s touto oblastí. Dále vysvětluje pojem kvality, přibližuje základní systémy řízení jakosti, zabývá se specifiky kvality ve stravovacích službách a zmiňuje možné přístupy k hodnocení a ocenění kvality gastronomických …víceAbstract:
The thesis is focused on gastronomic services quality evaluation. The theoretical section characterizes gastronomy, its particularities and gives an overview of legal regulations covering this area. Furthermore, it explains the concept of quality, outlines the basic quality management systems, specifies the particularities of quality in gastronomic services and elucidates possible attitudes towards …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2008
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/16382
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 8. 9. 2009
- Vedoucí: Lena Mlejnková
- Oponent: Václav Stárek
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/16382
Vysoká škola ekonomická v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod
Práce na příbuzné téma
-
Stravovací návyky adolescentů
Lukáš Krys -
Gastronomické služby v nákupních centrech
Šárka Hrušková -
Gastronomické služby v nákupních centrech
Šárka Váchová -
Cirkulární gastronomické provozovny v podmínkách ČR
Barbora PECHOVÁ -
Výživa a stravovací návyky adolescentů
Martina Caisbergerová -
Vliv epidemie COVID 19 na vybrané gastronomické zařízení
Oborná Oborná -
Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
Eva Roupcova -
Vytvoření podnikatelského plánu pro gastronomické zařízení
Tomáš Junek