Ladislav Jasso
Bakalářská práce
Technologie zpracování olejnin
Oil bearing crops processing technology
Anotace:
Tato bakalářská práce mapuje technologie používané pro zpracování světově nejrozšířenějších olejnatých semen. Cílem práce je pojednání o jednotlivých technologiích pro zpracování olejnin na základě metod využívajících ve vrcholné míře rozpouštědel (extrakce) a naproti tomu metod založených na bázi mechanického vytlačování oleje ze semen (lisování). Následně je navržen závod na získávání a filtraci …víceAbstract:
This bachelor thesis maps technologies used for processing of the world's most common oilseeds. The aim of this work is to discuss individual technologies for oilseed processing based on methods using the top level of solvents (extraction) and on the other hand methods based on using mechanical pressing of oil from oilseeds (pressing). Subsequently a plant for obtaining and filtration of the vegetable …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 3. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. David Herák, Ph.D.
- Oponent: Oldřich Dajbych, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Technická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Technická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zemědělská specializace / Obchod a podnikání s technikou
Práce na příbuzné téma
-
Application of response surface methodology for optimizing the processing factors of sesame seeds oil extraction in linear pressing.
Rachid Mahroum -
A review of oil point identification and experimental determination of oil content of selected oilseeds
Achyuth Hanumanthappa meti -
Cold-pressing of oil from nine varieties of technical hemp at various conditions
Aleš Bartoníček -
Řešení problematiky upotřebených jedlých olejů a tuků v malých obcích
Veronika Šalandová -
Plant oils as a source of vitamin E in the human diet
Petra Libertova -
Potential application of plant essential oils for food preservation
Mayda Rojnik -
Analysis of volatile compounds in a value-added jerky by incorporating Ajwain and Thyme essential oils
Elaine Anit -
Chemical analysis of garlic essential oils (Allium sativum L.) from different countries of origin
PRINCE OWUSU KODOM
Název
Vložil
Vloženo
Práva