Kvalita a rozsah čerstvých ryb nabízených v supermarketech – Bc. Petra Levová
Bc. Petra Levová
Bachelor's thesis
Kvalita a rozsah čerstvých ryb nabízených v supermarketech
The quality and range of fresh fish offered in supermarkets
Abstract:
Bakalářská práce se zaměřuje na kvalitu a rozsah čerstvých ryb v supermarketech ve Východních Čechách. Součástí práce je provedený výzkum ve vybraných supermarketech. Ze zjištěných poznatků lze říci, že čerstvých ryb je na trhu nedostatek a kvalita je ve většině případů přímo úměrná ceně.Abstract:
The bachelor thesis focuses on the quality and range of fresh fish in supermarkets in East Bohemia. Part of the work is the research done in selected supermarkets. From the findings we can say that there is not enough of fresh fish on the market and quality is in most cases directly proportional to the price.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 6. 2019
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/lobjx/
Thesis defence
- Date of defence: 2. 9. 2019
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Air Quality Assessment by Using Pine Needles and Moss
Mária Chropeňová