Vliv genotypu na kvalitu masa vykrmovaných kuřat – Bc. Kateřina Koutská
Bc. Kateřina Koutská
Diplomová práce
Vliv genotypu na kvalitu masa vykrmovaných kuřat
The effect of genotype on meat quality in growing chickens
Anotace:
Diplomová práce se zabývala problematikou vlivu genotypu na kvalitu masa vykrmovaných kuřat. Jedním z dílčích cílů bylo porovnat užitkovost mezi genotypy rychle rostoucího Ross 308 a pomalu rostoucí ISA Dual. Dále se hodnotila a srovnávala kvalita masa u genotypů s různou délkou výkrmu odpovídající dosažení porážkové hmotnosti 2 kg.V literární rešerši byla popsána problematika chovu kuřat na maso …víceAbstract:
This Diploma thesis on the issue of the influence of genotype on the level of meat of fattened chickens. One ain of the study was to compare performance between the genotypes of the fast-growing Ross 308 and the slow-growing ISA Dual. Another aim was to evaluate and compare the quality of meat in genotypes with different fattening times corresponding to reaching a weight of 2 kg.The literature described …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 7. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Darina Chodová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOUTSKÁ, Kateřina. \textit{Vliv genotypu na kvalitu masa vykrmovaných kuřat}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/2bjjp8/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program / obor:
Zootechnika / Živočišná produkce
Práce na příbuzné téma
-
Kojení a technika kojení
Lucie Beránková -
Vliv změny techniky krmení jadrné krmné směsi ve stáji s robotickým dojením na užitkovost a BCS dojnic
Zora Konupková -
Kvalita masa králíků s rozdílnou technikou krmení
Tereza Cyrani -
Kvalita masa prasat s rozdílným genotypem
Michaela Trojanová -
Kvalita masa vybraných genových zdrojů králíků
Iva Jiříková -
Kvalita masa pomalu a rychle rostoucích kuřat v závislosti na technice krmení
Zdeněk Balšánek -
Kvalita vepřového masa.
Kamila Zadražilová -
Výkrm kuřat a kvalita masa
Martin Soudný
Název
Vložil
Vloženo
Práva