Vliv genotypu na kvalitu masa vykrmovaných kuřat – Bc. Kateřina Koutská
Bc. Kateřina Koutská
Master's thesis
Vliv genotypu na kvalitu masa vykrmovaných kuřat
The effect of genotype on meat quality in growing chickens
Abstract:
Diplomová práce se zabývala problematikou vlivu genotypu na kvalitu masa vykrmovaných kuřat. Jedním z dílčích cílů bylo porovnat užitkovost mezi genotypy rychle rostoucího Ross 308 a pomalu rostoucí ISA Dual. Dále se hodnotila a srovnávala kvalita masa u genotypů s různou délkou výkrmu odpovídající dosažení porážkové hmotnosti 2 kg.V literární rešerši byla popsána problematika chovu kuřat na maso …moreAbstract:
This Diploma thesis on the issue of the influence of genotype on the level of meat of fattened chickens. One ain of the study was to compare performance between the genotypes of the fast-growing Ross 308 and the slow-growing ISA Dual. Another aim was to evaluate and compare the quality of meat in genotypes with different fattening times corresponding to reaching a weight of 2 kg.The literature described …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 7. 2020
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Darina Chodová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KOUTSKÁ, Kateřina. \textit{Vliv genotypu na kvalitu masa vykrmovaných kuřat}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2020. Available from: https://theses.cz/id/2bjjp8/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme / field:
Animal Science / Animal Science
Theses on a related topic
-
Kojení a technika kojení
Lucie Beránková -
Vliv změny techniky krmení jadrné krmné směsi ve stáji s robotickým dojením na užitkovost a BCS dojnic
Zora Konupková -
Kvalita masa králíků s rozdílnou technikou krmení
Tereza Cyrani -
Kvalita masa prasat s rozdílným genotypem
Michaela Trojanová -
Kvalita masa vybraných genových zdrojů králíků
Iva Jiříková -
Kvalita masa pomalu a rychle rostoucích kuřat v závislosti na technice krmení
Zdeněk Balšánek -
Kvalita vepřového masa.
Kamila Zadražilová -
Výkrm kuřat a kvalita masa
Martin Soudný
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights