Mikrobiologie mléka a sýrů vyráběných na farmách – Kristýna Nedomová
Kristýna Nedomová
Bachelor's thesis
Mikrobiologie mléka a sýrů vyráběných na farmách
Mikrobiology of milk and cheese produced on farms
Abstract:
Bakalářská práce shrnuje poznatky o mikrobiologii mléka a sýrů vyráběných na farmách. Práce obsahuje teoretickou a praktickou část. Literární rešerže je zaměřena na jednotlivé mikroorganismy, které jsou důležité z technologického hlediska. Dále pak práce popisuje nežádoucí mikroorganismy a uvádí opatření v boji proti nim. Experimentálně byly stanoveny vybrané skupiny mikroorganismů: celkový počet mikroorganismů …moreAbstract:
Bachelor thesis summarizes the findings of the mikrobiology of milk and cheese produced on farms. The work includes theoretical and practical part. Literature review is focused on partikula rmicroorganisms, which are important from a technological point of view. Furthermore, the thesis describes the undesirable microorganisms and it presents the measures to fight with them. Were determined experimentally …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 4. 2015
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Libor Kalhotka, Ph.D.
- Reader: Jana Teplá, Ing.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Degradace polycyklických aromatických uhlovodíků půdními mikroorganismy
Zuzana Dvořáková -
Produkce povrchově aktivních látek bioloužicími mikroorganismy
Matěj Masař -
Vliv nanočástic oxidu ceričitého na sladkovodní mikroorganismy
Ondřej Mach -
Patogenní mikroorganismy v mléce
Tomáš Krejča -
Patogenní mikroorganismy v potravinách
Barbora Moravcová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights