Progresivní typy gastronomických provozů v zahraničí – Matúš Kučera
Matúš Kučera
Bakalářská práce
Progresivní typy gastronomických provozů v zahraničí
Progressive types of gastronomic establishments abroad
Abstract:
This thesis deals with the issue of service in pubs in the selected region. The thesis is divided into three interlinked parts. The first section presents the theoretical knowledge of gastronomy and hospitality. The second part analyzes selected pubs and commercial development of gastronomy in Slovakia. This section analyzed sales of catering establishments in the selected period. The third section …víceAbstract:
Bakalárska práca sa zaoberá problematikou poskytovaných služieb v pohostinských zariadeniach vo vybranom regióne. Práca je rozdelená do troch na seba nadväzujúcich častí. V prvej časti približuje teoretické znalosti z oblasti gastronómie a pohostinstva. V druhej časti analyzuje vybrané komerčné pohostinské zariadenia a vývoj gastronómie na Slovensku. V tejto časti sú analyzované tržby pohostinských …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 6. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/11889/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 8. 2014
- Vedoucí: prof. Ing. Jiří Jindra, CSc.
- Oponent: Ing. Pavla Burešová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KUČERA, Matúš. \textit{Progresivní typy gastronomických provozů v zahraničí}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/2cd95q/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Development of virtual reality showroom and its potential use for car sales
Daniel Vošvrda -
Úloha a význam štandardov pre kvalitu služieb v gastronómii
Maroš Koval´ -
Komparácia kvality služieb v reštauráciách Potrefená husa na území hlavného mesta Prahy
Veronika Malcovská -
Ponuka a kvalita poskytovaných gastronomických služieb
Lucia Medveďová -
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Kvalita služeb a kvalita zážitku pro sítě nové generace
Jiří Vaněk -
Kvalita života pacienta po cévní mozkové příhodě
Tereza Holubová -
Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
Anna Charišyna