Progresivní typy gastronomických provozů v zahraničí – Matúš Kučera
Matúš Kučera
Bachelor's thesis
Progresivní typy gastronomických provozů v zahraničí
Progressive types of gastronomic establishments abroad
Abstract:
This thesis deals with the issue of service in pubs in the selected region. The thesis is divided into three interlinked parts. The first section presents the theoretical knowledge of gastronomy and hospitality. The second part analyzes selected pubs and commercial development of gastronomy in Slovakia. This section analyzed sales of catering establishments in the selected period. The third section …moreAbstract:
Bakalárska práca sa zaoberá problematikou poskytovaných služieb v pohostinských zariadeniach vo vybranom regióne. Práca je rozdelená do troch na seba nadväzujúcich častí. V prvej časti približuje teoretické znalosti z oblasti gastronómie a pohostinstva. V druhej časti analyzuje vybrané komerčné pohostinské zariadenia a vývoj gastronómie na Slovensku. V tejto časti sú analyzované tržby pohostinských …more
Language used: Slovak
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 6. 2014
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/11889/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 26. 8. 2014
- Supervisor: prof. Ing. Jiří Jindra, CSc.
- Reader: Ing. Pavla Burešová
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Development of virtual reality showroom and its potential use for car sales
Daniel Vošvrda -
Úloha a význam štandardov pre kvalitu služieb v gastronómii
Maroš Koval´ -
Komparácia kvality služieb v reštauráciách Potrefená husa na území hlavného mesta Prahy
Veronika Malcovská -
Ponuka a kvalita poskytovaných gastronomických služieb
Lucia Medveďová -
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Kvalita služeb a kvalita zážitku pro sítě nové generace
Jiří Vaněk -
Kvalita života pacienta po cévní mozkové příhodě
Tereza Holubová -
Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
Anna Charišyna