Systém HACCP ve společnosti Pascual Polabí s.r.o. – Veronika Kukačková
Veronika Kukačková
Diplomová práce
Systém HACCP ve společnosti Pascual Polabí s.r.o.
HACCP System in a company Pascual Polabí s. r. o.
Anotace:
Cílem diplomové práce je analýza systému HACCP ve společnosti Pascual Polabí s. r. o. Abych tento systém mohla důkladně analyzovat, rozhodla jsem se provést interní audit na tento systém, zkoumala jsem, zda se dodržují a kontrolují všechny kritické kontrolní body. Zpracovala jsem výsledky z tohoto vnitřního auditu a stanovila jednotlivá opatření a doporučení. Tento systém jsem zkoumala jednak s ohledem …víceAbstract:
Aim diploma work is analysis of system HACCP in company Pascual Polabí s. r. o.. To analyze this system properly I arbitrated to carry out internal audit upon this system, I examined, whether adhere plus check all critical control points. Processed I record from hereof inner audit plus determine several power procuration plus recommendation. This system I examined partly with reference to valid legislature …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 12. 2009
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/20327
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 14. 1. 2010
- Vedoucí: Helena Kořánová
- Oponent: Stanislav Větrovský
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/20327
Vysoká škola ekonomická v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
Markéta KOTRCOVÁ -
Vliv systému HACCP na kvalitu masných výrobků
Marie KOCINOVÁ -
Zajištění zdravotní nezávadnosti potravin s využitím systému HACCP v potravinářském podniku
Gabriela TOMEČKOVÁ -
Logistika v cateringu a aplikace HACCP
Jindřich Štěpánek -
Aplikace systému HACCP ve společném stravování
Lucie VENCLOVÁ -
Zpracování příručky HACCP pro stravovací zařízení
Monika Michalisková -
Aplikace systému kritických kontrolních bodů HACCP při výrobě pitné vody
Jaroslav BANÝ