Senzorické hodnocení vybraného druhu masného výrobku v závislosti na výrobci. – Jiří VLČEK
Jiří VLČEK
Diplomová práce
Senzorické hodnocení vybraného druhu masného výrobku v závislosti na výrobci.
Sensory evaluation of a selected type of a meat product produced by various producers.
Anotace:
Diplomová práce popisuje problematiku senzorického hodnocení potravin a potravinářských produktů, konkrétně senzorické hodnocení vybraného druhu masného produktu v závislosti na výrobci. Pro senzorické hodnocení byl vybrán trvanlivý sálám Vysočina, a to z důvodu jeho velké obliby u českých spotřebitelů. Do testování bylo zařazeno šest náhodně vybraných výrobců. Hodnocení se uskutečnilo v laboratořích …víceAbstract:
The diploma thesis describes the issue of sensory evaluation of food and food products, in particular the sensory evaluation of a selected type of a meat product produced by various producers. Due to its great popularity with Czech consumers, ?Vysočina? salami was selected for the sensory evaluation. Six producers were randomly selected to undergo the testing. The evaluation was conducted in the laboratories …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2011
Identifikátor:
14397
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Dana Jirotková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VLČEK, Jiří. \textit{Senzorické hodnocení vybraného druhu masného výrobku v závislosti na výrobci.}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2011. Dostupné z: https://theses.cz/id/2dstnq/.
Jak správně citovat práci
VLČEK, Jiří. Senzorické hodnocení vybraného druhu masného výrobku v závislosti na výrobci.. Č. Bud., 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 04. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor
Práce na příbuzné téma
-
Vliv vybraných demografických faktorů na senzorické hodnocení a přijatelnost konzumních druhů mlék
Denisa TOMÁŠKOVÁ -
Senzorické hodnocení vybraných druhů ovocných vín
Jiří PRÁŠEK -
Senzorické hodnocení vybraných sýrů a analogových produktů
Veronika LAFATOVÁ -
Hodnocení senzorické kvality výrobků sloužících jako náhrada stravy
Tereza Soukupová -
Senzorické a analytické hodnocení mléka z farmy a mléčného automatu
Petra Tymová -
Senzorické hodnocení vybraných druhů polotvrdých sýrů
Klára KOUBOVÁ -
Senzorické hodnocení vybraných druhů sýrů s plísní na povrchu
Radka BLECHOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva