Založení obchodní korporace v cestovním ruchu – Ivan IAKIMOV
Ivan IAKIMOV
Bachelor's thesis
Založení obchodní korporace v cestovním ruchu
The Establishment of a Corporation in Tourism
Anotácia:
Tato bakalářská práce je zaměřena na poskytování hotelových služeb. Hotel je zabudován do prostoru v lodi. Jeho využívání je situováno do Petrohradu a jeho okolí v Ruské federaci. Návrh se skládá z plánu rekonstrukce hotelu s kapacitou 90 pokojů a restaurací pro 150 návštěvníků. Finanční plán zahrnuje kalkulaci nákladů a příjmů na dva roky provozu hotelu. V prvním roce provozu bude zisk před zdaněním …viacAbstract:
Bachelors project is focused on acquisition of the asset and repositioning into hotel. Hotel is built into the area in the boat. It is situated in St. Petersburg and its environs in the Russian Federation. It includes reconstruction plan by 90 beds and a restaurant for 150 guests. The cash flow of the hotel and the restaurant is forecasted and estimated for 2 years. Profit before tax in year one is …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 9. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Jan Leština, CSc.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
IAKIMOV, Ivan. Založení obchodní korporace v cestovním ruchu. Č. Budějovice, 2016. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Ekonomická fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of EconomicsBachelor programme / odbor:
Economics and Management / Management and Business Economics
Práce na příbuzné téma
-
Projekt rekonstrukce Restaurace pod Věží na Penzion pod Věží
Barbora Sedláčková -
Hotelový provoz z účetního a daňového pohledu
Vilém Vedral -
Analýza provozu hotelu Vinum Coeli v Dolních Kounicích
Veronika Putnová -
Opatření managementu stravovacícho úseku v hotelu s cílem zvýšit a zkvalitnit stravovací služby a tak dosáhnout vyšší poptávky po těchto službách.
Oleksandr Biley -
Analýza a vliv hotelových služeb na provoz hotelu Aleon Moscow
Daria Konovalova -
Opatření k omezení negativních dopadů ekonomické a finanční krize na ekonomiku hotelu
Daniel Veselý -
Návrh jednotného IS pro stravovací provoz hotelu a jeho implementace
Václav Diviš -
Wellness centrum hotelu Permon: služby, provoz, organizace práce
Martina Čapliarová
Názov
Vložil
Vložené
Práva