Vliv čistírny odpadních vod v obci Kojčice na kvalitu vody v recipientu – Bc. Rudolf Koranda
Bc. Rudolf Koranda
Master's thesis
Vliv čistírny odpadních vod v obci Kojčice na kvalitu vody v recipientu
Effect of the wastewater treatment plant in the village of Kojčice on the quality of water in the recipient.
Abstract:
Diplomová práce je zaměřena na vliv čistírny odpadních vod na kvalitu vody v recipientu. Monitoring byl prováděn na třech lokalitách v období březen 2020 – únor 2021. V týdenním intervalu byly sledovány tyto ukazatele: teplota, pH a konduktivita. Bylo provedeno pět odběrů vody ze všech lokalit. Vzorky vody byly vyhodnoceny v laboratoři Oddělení rybářství a hydrobiologie Mendelovy univerzity v Brně …moreAbstract:
The diploma thesis focuses on the effect of a wastewater treatment plant on the water quality in the recipient. Monitoring was conducted in three localities from March of 2020 to February of 2021. The following measurements were checked in a weekly interval: temperature, pH and conductivity. There was total of five water samples from each of the localities. Samples were analysed in the laboratory of …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 4. 2021
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Radovan Kopp, Ph.D.
- Reader: Jiří Heteša, externi
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KORANDA, Rudolf. \textit{Vliv čistírny odpadních vod v~obci Kojčice na kvalitu vody v~recipientu}. Online. Master's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of AgriSciences. 2021. Available from: https://theses.cz/id/2e51vu/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesMaster programme / field:
Animal Breeding / Fishery and Hydrobiology
Theses on a related topic
-
Vliv přípravy a mletí na vybrané fyzikálně-chemické parametry výběrových káv
Kateřina Dokládalová -
Vztahy mezi vybranými fyzikálně-chemickými vlastnostmi mouk, reologickými parametry a kvalitou pekařských výrobků
Věra Pilná -
Hodnocení fyzikálně-chemických parametrů zrajících sýrů
Hana Strojilová -
Hodnocení vybraných fyzikálně-chemických parametrů speciální jemně granulované celozrnné pohankové mouky
Kateřina Horáková -
Vliv ochucující složky na fyzikálně-chemické, senzorické a mikrobiologické vlastnosti kozího jogurtu
Tomáš Krejča -
Fyzikálně chemické vlastnosti těsta z různých druhů rýžových mouk
Petr Majar -
Fyzikálně chemické vlastnosti vody bývalých říčních ramen v okolí Otrokovic a Napajedel s návrhem na jejich využití
Dorota VÍTKOVÁ -
Charakterizace ovocných, zeleninových šťáv a různých druhů medu dle jejich fyzikálně chemických parametrů
Markéta ŠŤASTOVÁ