Bc. Tereza Šašková

Bachelor's thesis

Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“

Creation of the gastronomic concept "Food Truck"
Abstract:
Tato práce zkoumá možnosti vytvoření konceptu Food truck na gastronomickém trhu se zaměřením na českou kuchyni z oblasti Podkrkonoší. Koncept pojízdné provozovny je jedním z aktuálních gastronomických trendů, a pro začínající podnikatele může znamenat ekonomický potenciál. Cílem této práce je zmapovat a vyhodnotit situaci na trhu, pomocí analytických nástrojů vytvořit podnikatelský záměr Food truck …more
Abstract:
This thesis explores the possibilities of creating a food truck concept on the gastronomic market with a focus on Czech cuisine from the Podkrkonoší region. The concept of a mobile establishment is one of the current gastronomic trends, and it may represent an economic potential for start-up entrepreneurs. The aim of this thesis is to map and evaluate the market situation, use analytical tools to create …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 11. 2022

Thesis defence

  • Date of defence: 1. 2. 2023
  • Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
  • Reader: Ing. Lada Popl Petránková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management