Bc. Tereza Šašková

Bakalářská práce

Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“

Creation of the gastronomic concept "Food Truck"
Anotace:
Tato práce zkoumá možnosti vytvoření konceptu Food truck na gastronomickém trhu se zaměřením na českou kuchyni z oblasti Podkrkonoší. Koncept pojízdné provozovny je jedním z aktuálních gastronomických trendů, a pro začínající podnikatele může znamenat ekonomický potenciál. Cílem této práce je zmapovat a vyhodnotit situaci na trhu, pomocí analytických nástrojů vytvořit podnikatelský záměr Food truck …více
Abstract:
This thesis explores the possibilities of creating a food truck concept on the gastronomic market with a focus on Czech cuisine from the Podkrkonoší region. The concept of a mobile establishment is one of the current gastronomic trends, and it may represent an economic potential for start-up entrepreneurs. The aim of this thesis is to map and evaluate the market situation, use analytical tools to create …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 11. 2022
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/bu6rd/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 2. 2023
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Lada Popl Petránková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví