Jana Kalová

Bachelor's thesis

Vztah mezi kvalitativními parametry kozího mléka, jeho technologickými vlastnostmi a kvalitou finálního produktu.

Relationship between qualitative parameters of goat milk, its technological properties and the quality of the final product
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá vlivem kvalitativních parametrů na kvalitu kozího mléka, technologickými vlastnostmi a kvalitou finálního produktu. Obliba kozího mléka stále roste, především díky jeho nutričním vlastnostem. V práci jsou popsány technologické vlastnosti, chemické složení a hygienická jakost kozího mléka. Dále jsou zde zmíněny zdravotní benefity konzumace a výrobky z kozího mléka.
Abstract:
The bachelor thesis discusses the influence of qualitative parameters on quality of goat milk, technological properties and quality of the final product. The popularity of goat milk is growing, mainly due to its nutritional benefits. The thesis describes technological properties, chemical composition and hygienic quality of goat milk. There are also mentioned health benefits of drinking goat milk and …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2018

Thesis defence

  • Supervisor: prof. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D.
  • Reader: Lukáš Dvořák, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta