Vztah mezi kvalitativními parametry kozího mléka, jeho technologickými vlastnostmi a kvalitou finálního produktu. – Jana Kalová
Jana Kalová
Bachelor's thesis
Vztah mezi kvalitativními parametry kozího mléka, jeho technologickými vlastnostmi a kvalitou finálního produktu.
Relationship between qualitative parameters of goat milk, its technological properties and the quality of the final product
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá vlivem kvalitativních parametrů na kvalitu kozího mléka, technologickými vlastnostmi a kvalitou finálního produktu. Obliba kozího mléka stále roste, především díky jeho nutričním vlastnostem. V práci jsou popsány technologické vlastnosti, chemické složení a hygienická jakost kozího mléka. Dále jsou zde zmíněny zdravotní benefity konzumace a výrobky z kozího mléka.Abstract:
The bachelor thesis discusses the influence of qualitative parameters on quality of goat milk, technological properties and quality of the final product. The popularity of goat milk is growing, mainly due to its nutritional benefits. The thesis describes technological properties, chemical composition and hygienic quality of goat milk. There are also mentioned health benefits of drinking goat milk and …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2018
Thesis defence
- Supervisor: prof. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D.
- Reader: Lukáš Dvořák, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KALOVÁ, Jana. \textit{Vztah mezi kvalitativními parametry kozího mléka, jeho technologickými vlastnostmi a~kvalitou finálního produktu.}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of AgriSciences. 2018. Available from: https://theses.cz/id/2fs48r/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Vliv aplikace vybraných hydrokoloidů na technologické vlastnosti masových pomazánek
František Štefunko -
Vliv pasteračních teplot na technologické vlastnosti chlazených hotových jídel
Veronika Smetanová -
Vliv recyklace prášku na povrchové a vybrané technologické vlastnosti oceli M300 vyrobené metodou SLM
Michal Kresta -
Vliv přídavku vybraných hydrokoloidů na technologické vlastnosti masových pomazánek
Alice Čalová -
Vliv mastitid na složení, kvalitu, bezpečnost a technologické vlastnosti mléka
Vladimír Gajdůšek -
Studium vlivu prodlevy na kalící teplotě na strukturu a technologické vlastnosti Al-Si vrstev deponovaných na 22MnB5 ocelích
Adam Hofman -
Chemicko-technologické vlastnosti fosforečnanů využívaných při výrobě masných výrobků
Jakub Martinek -
Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti masných výrobků
Alena Doležalová