Využití čisté kvasinkové kultury v pivovaru Rohozec – Tomáš Bulíř
Tomáš Bulíř
Bakalářská práce
Využití čisté kvasinkové kultury v pivovaru Rohozec
Use of pure yeast culture in the brewery Rohozec
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BULÍŘ, Tomáš. \textit{Využití čisté kvasinkové kultury v pivovaru Rohozec}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/2fvflk/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.