Současné trendy ve výrobě a konzumaci vín v ČR a ve světě – Dominika Melicharová
Dominika Melicharová
Bachelor's thesis
Současné trendy ve výrobě a konzumaci vín v ČR a ve světě
Current trends in wine production and consumption in the Czech Republic and in the world
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá současnými trendy při výrobě vín a vztahem k jejich párování s pokrmy. V teoretické části jsou uvedeny odrůdy révy vinné z České republiky i ze zahraničí. Následně jsou představeny současné trendy při výrobě vín a nové inovace ve vinařství. V praktické části se pracuje s informacemi získanými v teoretické části. Za pomoci dotazníkového šetření je zjišťováno povědomí nových …viacAbstract:
The bachelor's thesis deals with current trends in the production of wines and the relationship to their pairing with food. In the theoretical part, grape varieties from the Czech Republic and abroad are presented. Subsequently, current trends in wine production and new innovations in winemaking are presented. In the practical part, you work with the information obtained in the theoretical part. With …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2023
Identifikátor:
https://is.ambis.cz/th/r59g6/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 5. 2023
- Vedúci: doc. Ing. Miroslav Fišera, CSc.
- Oponent: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: AMBIS vysoká škola, a.s.AMBIS University
Bachelor programme / odbor:
Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Práce na příbuzné téma
-
Sledování změn chemického složení vína během technologie výroby vína
Marie Orságová -
Technologie výroby vína pomocí řízené a spontánní fermentace
Hana Svobodová -
Technologie výroby speciálních vín
Markéta Hořavová -
Technologie výroby ovocných vín s obsahem oxidu uhličitého
Sára Malečková -
Vliv technologie výroby na látkové složení vína odrůdy Tramín červený
Miroslav Šibrava -
Vliv různé technologie bílého vína na obsah oxidu siřičitého
Antonín Ivan -
Modelová technologie výroby bílého vína a odrůdové rozdílnosti
Radoslav Mičo -
Porovnání technologie řízené mikrooxidace a výroby vín v sudech.
Julie Londová