"Čerstvé" pečivo v maloobchodním prodeji ČR – Bc. Jana MATĚJČKOVÁ
Bc. Jana MATĚJČKOVÁ
Master's thesis
"Čerstvé" pečivo v maloobchodním prodeji ČR
"Fresh" pastries in retail sale of the Czech republic
Anotácia:
Diplomová práce identifikuje postoj české veřejnosti k problematice čerstvého pečiva a pečiva připraveného ze zmrazeného polotovaru na základě spotřebitelského průzkumu. Dále je zaměřena na stranu nabídky, konkrétně na analýzu vývoje prodeje čerstvého pečiva a pečiva připraveného ze zmrazených polotovarů v rámci vybrané maloobchodní jednotky. Dále na průzkum mezi českými výrobci pečiva, a také je sledována …viacAbstract:
The diploma thesis identifies the attitude of the Czech public on the issue of fresh breads and pastries prepared from frozen semi-finished product based on consumer research. It is focused on the supply side, specifically on analysis of sales of fresh bread and bakery products prepared from frozen semi-finished products within the selected retail units. Further to the survey among Czech producers …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2016
Zverejniť od: 15. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Hana Doležalová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
MATĚJČKOVÁ, Jana. "Čerstvé" pečivo v maloobchodním prodeji ČR. Č. Budějovice, 2016. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 15.4.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 15. 4. 2016 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Ekonomická fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of EconomicsMaster programme / odbor:
Economics and Management / Management of Commerce
Práce na příbuzné téma
-
Sledování a hodnocení účinnosti vybraných komerčních zlepšujících přípravků pro běžné pečivo
Alena ŘÍHOVÁ -
Vliv obsahu soli (NaCl) na kvalitu běžného pečiva
Simona Kahlichová -
Příprava běžného pečiva s přídavkem alternativních mouk
Lenka UHLÍŘOVÁ -
Využití kompozitních mouk pro přípravu běžného pečiva
Lenka UHLÍŘOVÁ -
Vliv obsahu soli na texturu a stárnutí běžného pečiva
Eliška Sponerová
Názov
Vložil
Vložené
Práva