Vliv mezikulturních rozdílů na trh s alkoholem: Itálie, Německo, Polsko – Lucie Pergnerová
Lucie Pergnerová
Master's thesis
Vliv mezikulturních rozdílů na trh s alkoholem: Itálie, Německo, Polsko
The impact of cross-cultural differences on the alcohol market: Italy, Germany, Poland
Anotácia:
Diplomová práce zkoumá vliv rozdílného sociokulturního pozadí na trh s alkoholickými nápoji v Itálii, Německu a Polsku v letech 2006 až 2022 a vysvětluje, jak se mezikulturní rozdíly v těchto zemích projevily ve vývoji jejich poptávky (spotřeba alkoholu, výdaje domácností na alkohol) a nabídky (množství vyrobeného alkoholu, počet a velikost výrobců alkoholu). Zkoumán je též vliv vládních a legislativních …viacAbstract:
The thesis researches the impact of different socio-cultural backgrounds on the alcoholic beverage market in Italy, Germany and Poland between years 2006 and 2022. It explores how cross-cultural differences in these countries have been reflected on their demand (alcohol consumption, household expenditure on alcohol) and supply (quantity of alcohol produced, number and size of alcohol producers). The …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2024
Identifikátor:
https://vskp.vse.cz/eid/92335
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2024
- Vedúci: Lenka Fojtíková
- Oponent: Jakub Jedlinský
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/92335
Vysoká škola ekonomická v Praze
Master programme:
Mezinárodní obchod
Práce na příbuzné téma
-
Alkohol a alkoholismus na ZŠ
Bohdan Hladký -
Vliv Evropské unie na postavení sexuálních menšin. Případové studie Německa, Itálie, Polska a České republiky.
Marek MEISNER -
Víno, pivo a slovenská spoločnosť
Samuel Bartoš -
Podnikatelský záměr - návrh plastové termosky na víno a pivo
Martin Vejchoda -
Způsoby přípravy de-alkoholizovaných nápojů (pivo, víno)
Milan Bartoš -
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
David Kij