Technologie výroby a kontrola jakosti živočišných produktů s označením zaručená tradiční specialita – Tereza Chovancová
Tereza Chovancová
Bakalářská práce
Technologie výroby a kontrola jakosti živočišných produktů s označením zaručená tradiční specialita
Production technology and quality control of animal products with "Traditional specialties guaranteed" indication
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou technologie výroby a kontroly jakosti živočišných výrobků s chráněným označením EU "Zaručená tradiční specialita". V první části práce je popsán historický vývoj masné výroby a sortimentu masných výrobků v České republice, sortiment masných výrobků dle vyhlášky č. 326/2001 Sb. v posledním znění. Jsou zde také uvedeny základní postupy při výrobě masných …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with the issues concerned with the performance, production and quality control of the meat products with "Traditional specialities guaranteed" indication. The first part deals with historical development of producing and range of meat products in the Czech Republic, the range of meat products according to the ordinance 326/2001 Sb. as amended. Moreover, the basic methods …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CHOVANCOVÁ, Tereza. \textit{Technologie výroby a kontrola jakosti živočišných produktů s označením zaručená tradiční specialita}. Online. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/2kgnjl/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Zeměpisná označení, označení původu a zaručené tradiční speciality dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 1151/2012
Terézia Išková -
Potraviny a zaručené tradiční speciality francouzské provenience
Alena KOŽENÁ -
Zeměpisná označení, označení původu a zaručené tradiční speciality dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 1151/2012
Terézia Išková -
Španělské potraviny s chráněným označením původu, potraviny s chráněným zeměpisným označením a zaručené tradiční speciality (masné výrobky)
Klára HUDCOVÁ -
Italské potraviny s chráněným označením původu, potraviny s chráněným zeměpisným označením a zaručené tradiční speciality (mléčné výrobky).
Adéla LINHARTOVÁ -
Španělské potraviny s chráněným označením původu, potraviny s chráněným zeměpisným označením a zaručené tradiční speciality (mléčné výrobky)
Eva VLČKOVÁ -
Potraviny a zaručené tradiční speciality francouzské provenience
Alena KOŽENÁ -
Reasons for rejection of derogation of the Internal Market of EU for 'pomazánkové máslo'
Martin MACH
Název
Vložil
Vloženo
Práva