Hana ČERNÁ

Diplomová práce

Tvorba výukového programu a jeho implementace do výuky gastronomických předmětů

Creation of teaching program and its implementation into the teaching of gastronomical subjects
Anotace:
Diplomová práce s názvem Tvorba výukového programu a jeho využití ve výuce odborných předmětů se zabývá modernizací výuky prostřednictvím využití multimediálních výukových prostředků při výuce odborných předmětů na středních školách. Cílem diplomové práce je implementace konkrétního výukového programu do výuky gastronomických předmětů a ověření efektivnosti interaktivních výukových předmětů při dálkové …více
Abstract:
The thesis titled Creation of a teaching program and its implementation into the teaching of gastronomical subjects deals with the modernization of teaching through the use of multimedia teaching resources in the teaching of vocational subjects at high school. The aim of the thesis is the implementation of a specific teaching in the teaching of gastronomical subjects and verification of the effectiveness …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 4. 2021
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 6. 2021
  • Vedoucí: Mgr. Radim Štěpánek, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ČERNÁ, Hana. Tvorba výukového programu a jeho implementace do výuky gastronomických předmětů. Ostrava, 2021. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Pedagogická fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Pedagogická fakulta

OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

Pedagogická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Učitelství odborných předmětů / Učitelství odborných předmětů