Bc. Filip Mácal

Diplomová práce

Aspekty provozu vozidel MHD s pohonem CNG a možnosti dalšího rozvoje ekologické MHD v Dopravním podniku města Pardubic a.s.

The aspects of running of municipal public transport vehicles with CNG drive and the opportunities for further development of ecological municipal public transport in Dopravní podnik města Pardubic a. s.
Anotace:
Práce se zabývá problematikou provozu autobusů a plnící stanice na stlačený zemní plyn CNG v Dopravním podniku města Pardubic a.s., řešením a objasňováním aktuálních provozních problémů a překážek v rozvoji městské dopravy na zemní plyn a rozvojem ekologické MHD v Pardubicích.
Abstract:
The thesis occupies with the issue of running buses and a compressed natural gas station CNG - in Dopravní podnik města Pardubic, a.s. It tries to resolve and clarify current operating problems and obstacles in the development of natural gas public transportation and with the development of ecological municipal public transport in Pardubice.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 5. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 23. 1. 2015
  • Vedoucí: Ing. Petr Jilek, DiS.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Mácal, Filip. Aspekty provozu vozidel MHD s pohonem CNG a možnosti dalšího rozvoje ekologické MHD v Dopravním podniku města Pardubic a.s.. Pardubice, 2014. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Dopravní fakulta Jana Pernera

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Dopravní fakulta Jana Pernera