Aplikace amaranthu pro zvýšení ekologických vlastností různých produktů – Ing. Milada LENFELDOVÁ
Ing. Milada LENFELDOVÁ
Master's thesis
Aplikace amaranthu pro zvýšení ekologických vlastností různých produktů
Applications of amaranth to increase ecological properties of various products
Abstract:
Vzhledem k přebytku potravinářských produktů obsahujících škrob se hledá uplatnění mimo potravinářskou oblast. Amarantová mouka obsahuje kolem 15.% bílkoviny, která může být například potenciálním sorbentem volného formaldehydu, který je obsažen ve výrobcích dřevařského průmyslu. Úkolem diplomové práce je připravit různé druhy hydrolyzovaných bílkovin z amarantové mouky a jejich testování reaktivity …moreAbstract:
Due to the oversupply of nutritional products that contain starch, an application out of the nutritional area is sought. The amaranth flour contains approximately 15% of protein that can be, for example, a potential sorbent of free formaldehyde, which is present in products of wood processing industry. The aim of this thesis is preparation of various kinds of hydrolyzed proteins from the amaranth flour …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 5. 2006
Accessible from:: 31. 5. 2006
Identifier:
2280
Thesis defence
- Date of defence: 16. 6. 2006
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
LENFELDOVÁ, Milada. \textit{Aplikace amaranthu pro zvýšení ekologických vlastností různých produktů}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2006. Available from: https://theses.cz/id/2nk7xt/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
LENFELDOVÁ, Milada. Aplikace amaranthu pro zvýšení ekologických vlastností různých produktů. Zlín, 2006. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 31. 05. 2006
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 31. 5. 2006 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology and economics of fat, detergent and cosmetics production
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.