Rozdíly v technologiích výroby piva v průmyslových pivovarech a minipivovarech v České republice a jejich vývoj v Olomouckém kraji po roce 1990 – Jan NOVÁK
Jan NOVÁK
Bachelor's thesis
Rozdíly v technologiích výroby piva v průmyslových pivovarech a minipivovarech v České republice a jejich vývoj v Olomouckém kraji po roce 1990
Beer production technology differences in industrial breweries and craft breweries in the Czech Republic and their development in the Olomouc region after 1990
Anotácia:
Cílem této bakalářské práce je rešeršní zpracování technologických možností, které jsou aplikovány při výrobě piva v průmyslových pivovarech a minipivovarech. Zhodnocen je také vývoj pivovarnictví v Olomouckém kraji po roce 1990, vývojové trendy a postavení minipivovarů a průmyslových pivovarů v této oblasti. Těžištěm práce je porovnání možností technologií v pivovarech s různou kapacitou výroby. Rozebírány …viacAbstract:
The aim of this bachelor thesis is a retrieval processing of technology options that are applied in the production of beer in industrial breweries and microbreweries. The development of brewing in the Olomouc region after 1990 is also included in this thesis as well as development trends and status of microbreweries and industrial breweries in the area. The work is focused on comparing the possibilities …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NOVÁK, Jan. \textit{Rozdíly v technologiích výroby piva v průmyslových pivovarech a minipivovarech v České republice a jejich vývoj v Olomouckém kraji po roce 1990}. Online. Bakalárska práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Agriculture. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/2nkc32/.
Jak správně citovat práci
NOVÁK, Jan. Rozdíly v technologiích výroby piva v průmyslových pivovarech a minipivovarech v České republice a jejich vývoj v Olomouckém kraji po roce 1990. Č. Budějovice, 2017. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureBachelor programme / odbor:
Agriculture / Agricultural Biotechnology
Práce na příbuzné téma
-
Mikrobiologie nefiltrovaných piv z minipivovarů a malých pivovarů a možnosti prodloužení trvanlivosti
Jolana Janíková -
Výroba piva s chráněným zeměpisným označením "České pivo" a piva vyráběného v EU
Tamara Dolníčková -
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
David Kij -
Nová legislativa v označování piv v ČR a její vliv na konzumaci piva
Viktoriia Kogustova -
Porovnání stanovení počtu erytrocytů (RBC), hemoglobinu (HGB) a střední koncentrace hemoglobinu v erytrocytech (MCHC) různými principy měření na analyzátoru Sysmex XN
Klára Šimíčková -
Vliv použití technologie HGB na kvalitu ležáku českého typu
Tomáš Kinčl -
Vliv technologie HGB na senzorické vlastnosti piva
Vojtěch Vlk -
Aplikace technologie HGB v českém pivovarství
Kamila Kupková
Názov
Vložil
Vložené
Práva