Výroba ovocných destilátů v pěstitelských pálenicích – Bc. Daniel KULIG
Bc. Daniel KULIG
Bachelor's thesis
Výroba ovocných destilátů v pěstitelských pálenicích
Production of fruit spirits in distillery plants
Abstract:
Cílem práce bylo zpracovat výrobu ovocných destilátů v pěstitelských pálenicích, od výbě-ru ovoce přes kvašení až po vlastní destilaci. Důležitou součásti práce jsou legislativní aspekty výroby pálenek. Poslední kapitola je věnována vybraným druhům destilátů, mezi které patří ovocné pálenky, whisky a vodka.Abstract:
The subject of this work was to describe the procedure of production of fruit spirits in dis-tillery plants, from the selection of fruits, the fermentation, to the distillation itself. The legislative aspects of the production of the fruit spirits are of the significant part of this work. The last chapter deals with specially selected distillates, including the fruit spirits, whisky and vodka.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 6. 2008
Identifier:
7709
Thesis defence
- Date of defence: 20. 6. 2008
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
KULIG, Daniel. Výroba ovocných destilátů v pěstitelských pálenicích. Zlín, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 02. 06. 2008
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Theses on a related topic
-
Zhodnocení fyzikálních a chemických parametrů plodů dosud méně využívaných druhů drobného ovoce a návrh nového nealkoholického nápoje z tohoto ovoce
Jitka Cetkovská -
Možnosti využití netradičních druhů ovoce pro výrobu produktů zachovávajících kusovitost ovoce
Karolína Kuželová -
Zhodnocení fyzikálních a chemických parametrů plodů dosud méně využívaných druhů drobného ovoce a návrh nového nealkoholického nápoje z tohoto ovoce
Jitka Cetkovská -
Význam konzumace zeleniny a ovoce: příjem zeleniny a ovoce u vojáků z povolání
Filip PLECHÁČEK -
Ovoce u diabetu mellitu 2. typu
Anna Nováčková -
Mikrobiologické aspekty zeleniny a ovoce v nízkomikrobiální dietě
Aneta Martinková -
Projekt Ovoce, zelenina a mléko do škol na 1. stupni základních škol
Veronika Srncová -
Program Ovoce, zelenina a mléko do škol na prvním stupni základní školy
Lucie Petruchová