Výroba ovocných destilátů v pěstitelských pálenicích – Bc. Daniel KULIG
Bc. Daniel KULIG
Bakalářská práce
Výroba ovocných destilátů v pěstitelských pálenicích
Production of fruit spirits in distillery plants
Anotace:
Cílem práce bylo zpracovat výrobu ovocných destilátů v pěstitelských pálenicích, od výbě-ru ovoce přes kvašení až po vlastní destilaci. Důležitou součásti práce jsou legislativní aspekty výroby pálenek. Poslední kapitola je věnována vybraným druhům destilátů, mezi které patří ovocné pálenky, whisky a vodka.Abstract:
The subject of this work was to describe the procedure of production of fruit spirits in dis-tillery plants, from the selection of fruits, the fermentation, to the distillation itself. The legislative aspects of the production of the fruit spirits are of the significant part of this work. The last chapter deals with specially selected distillates, including the fruit spirits, whisky and vodka.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Identifikátor:
7709
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 20. 6. 2008
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KULIG, Daniel. Výroba ovocných destilátů v pěstitelských pálenicích. Zlín, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 02. 06. 2008
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Zhodnocení fyzikálních a chemických parametrů plodů dosud méně využívaných druhů drobného ovoce a návrh nového nealkoholického nápoje z tohoto ovoce
Jitka Cetkovská -
Možnosti využití netradičních druhů ovoce pro výrobu produktů zachovávajících kusovitost ovoce
Karolína Kuželová -
Význam konzumace zeleniny a ovoce: příjem zeleniny a ovoce u vojáků z povolání
Filip PLECHÁČEK -
Zhodnocení fyzikálních a chemických parametrů plodů dosud méně využívaných druhů drobného ovoce a návrh nového nealkoholického nápoje z tohoto ovoce
Jitka Cetkovská -
Ovoce u diabetu mellitu 2. typu
Anna Nováčková -
Mikrobiologické aspekty zeleniny a ovoce v nízkomikrobiální dietě
Aneta Martinková -
Program Ovoce, zelenina a mléko do škol na prvním stupni základní školy
Lucie Petruchová -
Projekt Ovoce, zelenina a mléko do škol na 1. stupni základních škol
Veronika Srncová