Veronika Vallettova

Bakalářská práce

Charakteristika a využitie druhových vajec v gastronómii

Anotace:
Táto bakalárska práca s názvom „charakteristika a využitie druhových vajec v gastronómii“ je zameraná predovšetkým na sledovanie využitia slepačích vajec a ich výskytu v domácej gastronómii.Práca je rozdelená na tri kapitoly, prvá kapitola je teoretická, rozoberá sa v nej stavba vajec, ich funkčné vlastnosti a využitie v gastronómii. Druhá, praktická časť sa zaoberá rozborom jednotlivých jedálnych …více
Abstract:
This bachelor's thesis entitled "Characteristics and usage species eggs in gastronomy" is aimed primarily at monitoring the usage of chicken eggs and their application in domestic gastronomy.The thesis is divided into three chapters, the first one is theoretical and it discusses the construction of eggs, their functionality, as well as their use in the gastronomy. The second, practical chapter deals …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 8. 2018
Identifikátor: http://theses.cz/id/2sv0uv/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 9. 2018

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bakalářský studijní program:

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.