Charakteristika a využitie druhových vajec v gastronómii – Veronika Vallettova
Veronika Vallettova
Bakalářská práce
Charakteristika a využitie druhových vajec v gastronómii
Anotace:
Táto bakalárska práca s názvom „charakteristika a využitie druhových vajec v gastronómii“ je zameraná predovšetkým na sledovanie využitia slepačích vajec a ich výskytu v domácej gastronómii.Práca je rozdelená na tri kapitoly, prvá kapitola je teoretická, rozoberá sa v nej stavba vajec, ich funkčné vlastnosti a využitie v gastronómii. Druhá, praktická časť sa zaoberá rozborom jednotlivých jedálnych …víceAbstract:
This bachelor's thesis entitled "Characteristics and usage species eggs in gastronomy" is aimed primarily at monitoring the usage of chicken eggs and their application in domestic gastronomy.The thesis is divided into three chapters, the first one is theoretical and it discusses the construction of eggs, their functionality, as well as their use in the gastronomy. The second, practical chapter deals …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 8. 2018
Identifikátor:
http://theses.cz/id/2sv0uv/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 9. 2018
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program:
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva
BP Vallettová Veronika 2018 Bakalarska_praca_so_zadanim.docx/1
Vallettova, V.
2. 8. 2018
Složky
Soubory
Kráčmar, S.
25. 8. 2018